Gică Popescu, oracolul finalei Cupei Mondiale. Pronosticul lui s-a adeverit la milimetru

0
Publicat:

Fostul mare internațional român a indicat scorul exact al meciului dintre Argentina și Franța, cu două zile înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar.

Gică Popescu, fot internațional român
Gică Popescu, fot internațional român

Nu se știe dacă Gică Popescu a jucat în această duminică la pariuri sportive, dar dacă ar fi făcut-o sigur s-ar fi îmbogățit.

"Baciul" Popescu este cel care vineri seara, întrebat de reporteri la finalul unui meci de campionat cine crede că va câștiga Campionatul Mondial din Qatar, acesta a oferit chiar și un scor cu care se va încheia partida.

 „M-aș bucura enorm să câștige Argentina pentru Messi. Ar fi încununarea unei cariere de vis. Cred că Messi merită acestitlu. Cred că se va decide la «unsprezece» metri. Sau cel pușțn așa mi-aș dori să se întâmple, să fie 3-3 și să se decidă la «unsprezece» metri”, a spus Gică Popescu, potrivit gsp.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

La finalul celor două reprize de prelungiri scorul a fost 3-3, iar la loviturile de departajare s-a impus Argentina, care a transformat patru penalty-uri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite