Farul, victorie la Mioveni. Lanterna roșie a Superligii a fost aproape de o surpriză împotriva liderului

0
0

CS Mioveni este formația cu cel mai slab parcurs din acest început de campionat și se poziționa pe ultimul loc în clasament înaintea partidei de la Constanța, chiar împotriva liderului Farul.

FOTO Sport pictures
FOTO Sport pictures

Deși are cea mai slabă apărare și cel mai slab atac, CS Mioveni a rezistat eroic timp de 85 de minute în fața constănțenilor. Farul a ratat mai multe ocazii importante încă din primele minute de joc. Alex Pitu a deschis scorul pentru gazde în minutul 28 după pasa trimisă cu exteriorul de Torje. 

Avantajul gazdelor a durat doar 10 minute, CS Mioveni reușind să restabilească egalitatea prin Carnat care a scăpat pe un contraatac singur cu portarul și a punctat. Faza a fost analizată cu VAR, dar după câteva minute intense de verificări, golul a fost validat. 

Cu doar cinci minute înainte de final, Torje a fost din nou inspirat și a pasat decisiv spre Moldoveanu care a deviat mingea în poartă și a adus cele 3 puncte gazdelor. 

Farul Constanța rămâne lider în Superligă după 17 etape, cu 40 de puncte. Echipa antrenată de Gică Hagi s-a distanțat la 8 puncte de Rapid, formația lui Mutu disputând partida din această etapă duminică seară în compania FCSB-ului.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri