Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul. „Dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea”

0
Publicat:

Antrenor și patron la Farul, Gică Hagi a dezvăluit că are un salariu de numai 500 de euro pe lună, cel mai mic din Superligă, potrivit gsp.ro. 

gica hagi jpg

  „Nu a crescut salariul, eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul! E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”, a spus Gică Hagi pentru playtech.ro.

El consideră că „dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei. Trebuie să schimbăm asta în cel mai scurt timp”.

Recent, Ghică Hagi s-a asociat s-a asociat cu fostul mare internațional brazilian Rivaldo, sperând să atragă și alți oameni de afaceri, ca investitori, la club, notează sursa citată.

„Ca să ajungi mare și să fii puternic ai nevoie de oameni puternici, cu bani, ca orice club. Puterea mea e pe partea tehnică. Poate, ca buget, sunt ultimul din România. Nu e bine să fii patron fără bani foarte mulți”, a concluzionat acesta.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite