Gheorghe Tadici, exasperat de ratările pe bandă rulantă de la 7 metri. Ce-a spus selecţionerul după eşecul cu Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut astăzi primul meci la Mondialul din Serbia, 23-26 cu Germania, dar un rol important în stabilirea scorului final l-au avut şi ratările jucătoarelor noastre de la 7 metri. Din 10 astfel de lovituri, „tricolorele“ au irosit şase!

„Am jucat bine doar in partea secundă a celor două reprize. Dar şase lovituri ratate de la 7 metri sunt cam mult, mai ales că pe patru dintre ele am primit gol imediat pe faza a doua. Nu-mi explic aceste ratări, pentru că vorbim de jucătoare cu experienţă. Probabil emoţiile, frica, nu ştiu. Au avut şi un portar senzaţional. Asta e, trebuie să ne refacem până poimâine, pentru că vom avea un meci dificil cu Ungaria. Cred că, între România, Germania şi Ungaria, este un echilibru, suntem pe acolo toate, depinde de ziua jocului, de luciditate, de mental. Aşa că trebuie să fructifici oportunităţile care ţi se oferă“, a declarat, imediat după meci, Gheorghe Tadici, la DolceSport. 

După victoriile cu Tunisia şi Australia, România a pierdut astăzi prima partidă de la CM din Serbia, 23-26 cu Germania (12-13 la pauză). Urmează meciurile cu Ungaria (12 decembrie) şi Cehia (13 decembrie). 

Primele patru clasate (din grupă de şase) se califică în optimi. România are patru puncte din trei meciuri şi este pe locul 2 în grupa D, după Germania (şase puncte din acelaşi număr de meciuri). 

Ungaria ocupă acum locul 3, tot cu patru puncte (dar din două partide). Maghiarele joacă astăzi, de la 20.14, cu codaşa Australia. 

Citeşte şi

HANDBAL Germania - România: 26-23. „Tricolorele“ au pierdut pentru prima oară la Campionatul Mondial din Serbia

INFOGRAFIE Azi începe CM de handbal. Lotul tricolor, programul şi povestea „veteranei“ Aurelia Brădeanu. Capitolul la care România e cea mai bună din lume

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite