Gâlcă respiră iarăşi: Espanyol, victorie dramatică. La ce bilanţ a ajuns fostul antrenor al Stelei şi cum stă echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul de 43 de ani a pierdut atât de multe jocuri, fără să fie dat afară, încât fiecare meci pare a fi crucial pentru postul său şi nu prea. Luni, în confruntarea care a încheiat etapa cu numărul 28 în La Liga, elevii românului au reuşit un succes uriaş.

Venită după un 0-3, runda trecută, pe teren propriu, în faţa celor de la Betis, Espanyol n-avea altă variantă decât victoria în partida cu Rayo Vallecano.

Mai ales că gruparea din Madrid e o contracandidată la retrogradare, aşa că partida de pe „Cornella de Llobregat“ era una de şase puncte. Espanyol a condus din minutul 12, atunci când Abraham a punctat. Partea secundă a adus însă egalarea, după ce Rayo Vallecano a înscris prin Bebe (67). Totuşi, echipa la care e legitimat Răzvan Raţ (a lipsit din cauza unei accidentări) a fost învinsă de elevii lui Gâlcă.

Perez a marcat golul victoriei, în minutul 77, şi chiar dacă gazdele au încheiat partida în zece oameni, Victor Sanchez fiind eliminat (89), Espanyol a rezistat pentru un succes mare, scor 2-1.

Rezultatul a ridicat trupa catalană pe locul 14 cu 31 de puncte, la cinci puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă. Rayo Vallecano e prima deasupra liniei, având 26 de puncte, la fel ca şi Granada, care ocupă locul 18.

De când a preluat Espanyol, Gâlcă are următorul bilanţ în toate competiţiile: 5 victorii, 2 remize, 9 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite