Francezii suferă în Bucureşti, înaintea optimilor Euro 2020: Ce a scris presa din Hexagon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema (Franţa)
Karim Benzema (Franţa)

Campioana mondială en-titre a sosit în România, vineri, la ora 13.37, când canicula făcea ravagii în Capitală, după mai multe zile ploioase.

Franţa - Elveţia (luni, ora 22.00, Pro TV) e ultimul meci pe care România îl va găzdui din cadrul turneului final. 

Iar partida a stârnit un interes major, în rândul iubitorilor fotbalului din ţară. Dacă vineri dimineaţă, biletele erau epuizate, astăzi, UEFA le-a repus în vânzare pe cele comandate, dar care n-au fost achitate la timp, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Chiar dacă Franţa, la ce a arătat până acum la Euro 2020, având şi statutul de campioană mondială, porneşte ca favorită, presa din această ţară e îngrijorată de condiţiile meteo de la ora partidei cu Elveţia. Potrivit Digi Sport, care a preluat fragmente dintr-un articol apărut în „Le Parisien“, jurnaliştii francezi au subliniat acest aspect, în textul lor.

Ce a scris „Le Parisien“?

*Naţionala Franţei a plecat din Budapesta, unde se înregistrau 38 de grade, şi a aterizat în Bucureşti, la 37 de grade. Cu toate acestea, Deschamps şi echipa sa urmăresc constant prognoza meteo de la Bucureşti. În zilele următoare, se anunţă o scădere de temperatură, dar şi mai multe furtuni în Capitala României. Delegaţia Franţei a preferat să ajungă mai repede la Bucureşti pentru ca jucătorii să se acomodeze până la ora meciului cu Elveţia. Jucătorii vor putea testa, duminică, gazonul de pe impunătorul stadion al Bucureştiului, National Arena.

Euro 2020, tabloul optimilor

 

*Amsterdam, 26 iunie, ora 19.00: Ţara Galilor - Danemarca

*Londra, 26 iunie, ora 22.00: Italia - Austria

*Budapesta, 27 iunie, ora 19.00: Olanda - Cehia

*Sevilla, 27 iunie, ora 22.00: Belgia - Portugalia

*Copenhaga, 28 iunie, ora 19.00: Croaţia - Spania

*Bucureşti, 28 iunie, ora 22.00: Franţa - Elveţia

*Londra, 29 iunie, ora 19.00: Anglia - Germania

*Glasgow, 29 iunie, ora 22.00: Suedia - Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite