FOTO Preşedintele lui Al Hilal, în pragul disperării după ce echipa lui Reghecampf a pierdut Liga Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Al Hilal, Abdulrahman bin Musa'ad, supărat pentru că echipa lui Reghecampf a pierdut Liga Campionilor Asiei, a dat de pământ cu celebrul turban purtat de arabi, gestul disperat fiind surpris de fotoreporteri.

Al Hilal a făcut doar egal acasă cu australienii de la Melbourne Wanderers, 0-0 (în tur australienii au învins cu 1-0), pierzând Liga Campionilor Asiei. Acest eşec i-a nemulţumit profund pe fanii arabi ai formaţiei lui Reghecampf, care şi-au pierdut răbdarea din cauză că favoriţii lor au ratat pe bandă rulantă, iar arbitrul a comis erori mari în defavoarea lui Al Hilal.

Printre cei mai înfocaţi suporteri ai lui formaţiei din Arabia Saudită a fost chiar preşedintele clubului, Abdulrahman bin Musa'ad, care a trăit meciul retur de la Ryad la intensitate maximă. În timpul acestei partide, şeicul arab, exasperat de ratările elevilor lui Reghecampf, a făcut un gest care a surprins toată asistenţa. El şi-a scos celebrul turban, denumit ghutra, şi a dat cu el de pământ.

Abdulrahman bin Musa'ad este cunoscut în lumea arabă drept un împătimit al sportului rege, care nu ratează niciun meci al lui Al Hilal, fie acasă, fie în deplasare. Totuşi, pasiunea şeicului pentru fotbal este umbrită din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, bastonul pe care îl poartă mereu cu el fiind o dovadă în acest sens.

presedinte al hilal FOTO prosport.ro
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite