FOTO DE EXCEPŢIE Ana Maria Brânză, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Brânză,scrimeră
Ana Maria Brânză,scrimeră

Campioana mondială la spadă a realizat o şedinţă foto profesională pentru o revistă glossy.

Experienţă de neuitat pentru scrimera Ana Maria Brânză. Ea a intrat zilele trecute în pielea unui fotomodel şi a petrecut mai bine de opt ore într-un studio pentru a realiza o şedinţă foto profesională, în colaborare cu revista de modă GETT'S Highlights.

A schimbat mai multe coafuri

Fiind la prima experienţă de acest gen, spadasina s-a descurcat fără probleme în faţa aparatelor de fotografiat, rezultatele fiind pe măsura aşteptărilor. Chiar dacă nu este străină succesului şi luminii reflectoarelor, campioana mondială ne-a dezvăluit că această experienţă a fost pe cât de frumoasă pe atât de obositoare, ea schimbând mai multe ţinute şi coafuri de-a lungul şedinţei foto.

Click aici pentru galerie foto!

Ana Maria Brânză

„Au scos la iveală o altă faţă a mea"

â"A fost ceva nou pentru mine. Echipa cu care am lucrat a fost una profesionistă care a ştiut să scoată în evidenţă o altă faţă a Anei Maria Brânză. Chiar dacă am fost foarte încântată când am primit acestă propunere, sunt de părere că este mult mai uşor în sala de scrimă, acolo unde ştiu cu exactitate care sunt paşii pe care trebuie să-i urmez. Sunt foarte mândră de rezultatele finale, iar când mă uit la poze parcă nici nu mă recunosc", ne-a declarat campioana mondială la spadă.

Medaliile Anei stau la loc de cinste!

E greu să descrii ce simte un sportiv de scrimă, iar privitorii rareori ştiu ce se petrece în spatele căştii de protecţie pe care o poartă acesta. Chiar dacă la Jocurile Olimpice de la Londra nu a urcat pe podium, Ana se poate mândri cu alte titluri pe care le-a câştigat de-a lungul timpului. În palmaresul ei se găsesc o medalie de argint la JO Beijing (2008), o medalie de bronz (2002) şi una de aur (2010) la Campionatele Mondiale, dar şi alte patru locuri întâi la Campionatele Europene (2006, 2008, 2009, 2011).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite