Fostul fotbalist al lui Manchester United, Dimităr Berbatov, îşi scrie memoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimităr Berbatov, fost jucător la Manchester United. FOTO Mediafax
Dimităr Berbatov, fost jucător la Manchester United. FOTO Mediafax

Bulgarul Dimităr Berbatov a declarat că îşi scrie memoriile, fără a preciza însă data publicării autobiografiei sale.

În vârstă de 31 de ani, Dimităr Berbatov a declarat că lucrează la autobiografia sa, dar nu a precizat data lansării pe piaţă a acesteia.

Actualmente fotbalist la Fulham, Berbatov a comentat pentru un post de televiziune bulgar că nu intenţionează să îşi schimbe stilul de joc, adăugând că îşi gândeşte mişcările în avans: „Ferguson a văzut stilul meu de joc, sunt precum un jucător de şah şi poate de aceea m-a luat repede. Pe măsură ce a trecut timpul, echipa a început să joace altfel şi asta a fost“

În urmă cu trei ani, Berbatov şoca publicul când mărturisea că a fost răpit de mafia bulgară pentru a juca pentru o anumită echipă. Atacantul povestea atunci cum a fost răpit la numai 18 ani după un antrenament la ŢSKA Sofia, când trei indivizi l-au urcat într-o maşină şi l-au dus la Georgi Iliev, un personaj asociat cu mafia din Bulgaria. 

Berbatov a reuşit să îşi anunţe tatăl de răpire, care l-a anunţat pe preşedintele clubului sofiot, iar acesta a discutat cu Iliev. Nu se ştie nici până acum care au fost termenii înţelegerii, însă fotbalistul a fost eliberat. În ciuda trecerii timpului, episodul a rămas necunoscut până acum câţiva ani. Preşedintele ŢSKA, Ilia Pavlov, a fost cel care l-a adus pe Berbatov în fotbalul mare. 

Fotbalistul pe care Manchester United a plătit 44 de milioane lui Tottenham a adăugat că se înţelege bine cu Martin Jol, tehnicianul actualei sale echipe, Fulham, pe care l-a descris drept „Naşul“. Berbatov a comentat despre el că se regăseşte în comportamentul celebrului personaj de serial, doctor Gregory House.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite