Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Wim Fissette: "A fost o decizie de comun acord"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a anunţat încetarea colaborării cu antrenorul belgian Wim Fissette. Cei doi au lucrat împreună un an.

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare", a scris Halep pe Facebook.

Antrenorul belgian Wim Fissette şi jucătoarea noastră au început colaborarea în luna ianuarie a acestui an, cu ocazia turneului de la Paris. Fissette şi Halep au decis să lucreze până la Roland Garros, după care să ia o decizie de comun acord. Cum rezultatele au fost foarte bune (succes la Doha, finale la Madrid şi la Paris), Halep şi Fissette au mers mai departe până la finalul acestui sezon.

Fissette a fost adus în echipa Simonei de Virgina Ruzici, managerul tenismenei noastre, fiind recomandat de rezultatele excelente pe care le-a avut ca tehnician al lui Kim Clijsters.

Daniel Dobre, următorul antrenor?
La Turneul Campioanelor de la Singapore, Halep a mers cu Wim Fissette, dar şi cu românul Daniel Dobre. Fostul antrenor al Alexandrei Dulgheru ar putea fi următorul “partener” al Simonei Halep, care a anunţat că va merge “pe instinct” în luarea deciziei. Un cuvânt greu de spus va avea şi Ion Ţiriac, despre care “Adevărul” a dezvăluit în această săptămână că este managerul din umbră al Simonei Halep. 

De cine sunt antrenate primele jucătoare ale lumii:

1. Serena Williams- Patrick Mouratoglou (Franţa)
2. Maria Şarapova - Sven Groeneveld (Germania)
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite