Ferguson: "Rooney şi-a cerut scuze în faţa mea şi a coechipierilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney  EPA
Wayne Rooney EPA

Atacantul Wayne Rooney, care a semnat un nou contract pe cinci ani cu Manchester United, după ce în această săptămână anunţase că vrea să plece de la echipa engleză, şi-a cerut scuze în faţa antrenorului şi a coechipierilor, a declarat tehnicianul Alex Ferguson.

"Wayne şi-a cerut scuze în faţa mea şi a coechipierilor. Va face asta şi în faţa suporterilor. Uneori, când eşti la o echipă, poate fi greu să realizezi cât de important este acel club şi ai nevoie de evenimente ca cele petrecute în ultimele zile pentru a înţelege. Cred că acum Wayne înţelege ce mare club este Manchester United", a declarat Ferguson.

Manchester United a anunţat, vineri, că Wayne Rooney a semnat un nou contract pe cinci sezoane cu clubul englez, această ştire reprezentând o răsturnare completă de situaţie, după ce, în urmă cu două zile, atacantul explicase că vrea să plece de la echipă.

"Sunt sigur că fanii s-au simţit dezamăgiţi în ultima săptămână, din cauza a ceea ce au auzit sau citit. Însă, poziţia mea a fost cauzată de îngrijorarea privind viitorul echipei. Fanii s-au comportat nemaipomenit cu mine de când am venit aici şi va depinde de mine, prin performanţele reuşite, să-i cuceresc din nou. Semnez un nou contract fiind absolut convins că staful, antrenorul, conducerea şi proprietarii vor face totul pentru ca echipa să-şi continue istoria victorioasă, acesta fiind şi motivul pentru care m-am transferat aici", a declarat jucătorul într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul oficial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite