FC Botoșani a realizat transferul atacantului argentinian Juan Cruz Kaprof

0
Publicat:

Echipa de fotbal FC Botoșani l-a transferat, miercuri, pe atacantul Juan Cruz Kaprof, care a evoluat până la acest moment pentru Sarmiento Junin, din prima ligă argentiniană, potrivit paginii de Facebook a clubului din Superligă.

Juan Cruz Kaprof FOTO: Fotbal Club Botoșani/Facebook
Juan Cruz Kaprof FOTO: Fotbal Club Botoșani/Facebook

„FC Botoşani nu renunţă la luptă! Aşa cum a anunţat zilele trecute, finanţatorul Valeriu Iftime face toate eforturile pentru ca echipa noastră să evolueze şi în sezonul următor în Superliga României. Şi tocmai de aceea continuăm campania de transferuri şi întărim un compartiment extrem de important pentru reuşita echipei în cea de-a doua parte a actualului sezon. Cel mai nou transfer bifat de către FC Botoşani este cel al atacantului Juan Cruz Kaprof”, se arată în comunicatul clubului.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost format de River Plate, club pe care l-a părăsit în 2018, când a semnat cu Atletico Tucuman.

Juan Cruz Kaprof a mai evoluat la FC Metz, Defensa y Justicia, Arsenal Sarandi, Lecco, LDU Quito şi Central Cordoba.

FC Botoşani i-a mai transferat în această iarnă pe mijlocaşul defensiv Ioan Filip şi pe fundaşul central Andrei Miron, ambii de la Universitatea Cluj, adaugă Agerpres.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite