Experţii vorbelor goale: Burleanu şi Stoichiţă se „ascund“ după un comunicat cu limbaj de lemn

0
0
Burleanu

Dispăruţi din peisaj după trei înfrângeri în cele patru partide în Liga Naţiunilor, preşedintele FRF şi şeful Comisiei Tehnice au dat un prim semn de viaţă prin intermediul unui comunicat în care apar rânduri întregi, după parcurgerea cărora nu rămâi cu nimic!

România s-a făcut de râs în Liga Naţiunilor şi e ameninţată cu retrogradarea în C! Asta după ce, în momentul prezentării lui Edward Iordănescu, la începutul anului, obiectivul era câştigarea grupei şi promovarea în A. 

După cum Adevărul a arătat aici, Răzvan Burleanu era complet rupt de realitate şi credea că România va face instrucţie cu Muntenegru.

Acum, după seria groaznică din luna iunie, federaţia a reacţionat prin site-ul ei oficial. Aici, apare un comunicat sec pe care vi-l oferim în rândurile de mai jos.

Ce scrie pe frf.ro?

Ca urmare a rezultatelor înregistrate de echipa naţională a României în meciurile din luna iunie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc în această dimineaţă o întâlnire între administraţia FRF, reprezentată de directorul tehnic Mihai Stoichiţă şi preşedintele Răzvan Burleanu, şi domnul Edward Iordănescu.

În urma discuţiilor avute, Federaţia Română de Fotbal îşi reafirmă sprijinul pentru Edward Iordănescu.

“Suntem într-un moment greu pentru fotbalul românesc. Putem spune că nu mai este vorba de un accident. Am schimbat selecţionerii, însă rezultatele nu sunt mai bune, ba din contră, aş putea spune. De data aceasta nu vom mai interveni la nivelul băncii tehnice. E momentul să privim adevărul, chiar dacă nu ne place, şi să luăm nişte decizii tehnice ferme! Vom analiza bine această perioadă FIFA, una mai lungă decât de obicei, cu patru meciuri. Considerăm că ar trebui să fie o onoare să reprezinţi o ţară întreagă pentru oricine! Edward Iordănescu are parte de toată încrederea noastră şi are misiunea de a reclădi Echipa Naţională. Îi vom oferi tot sprijinul!”, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal.

“Federaţia Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecţionerii Echipei Naţionale şi toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF. Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am aşteptat şi ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanţelor jucătorilor de U21 din 2019 şi din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016. Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi şi că suntem departe de ţinta stabilită. Dar ştim totodată că cei mai mulţi dintre jucători îşi doresc să facă performanţă în tricoul echipei naţionale şi să aducă bucurii suporterilor noştri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuţie cu Edward Iordănescu şi am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Naţională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! Cu mult mai multă muncă şi sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu şanse reale de calificare la turneele finale”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite