Emma Răducanu, primele declarații după accidentarea de Auckland. Ce spune despre sănătatea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emma Răducanu a părăsit terenul în lacrimi și așteaptă acum verdictul medicilor pentru a afla dacă poate juca în primul Grand Slam din 2023, de la Australian Open.

Emma Răducanu a părăsit terenul de joc în lacrimi
Emma Răducanu a părăsit terenul de joc în lacrimi

După două luni de pauză, Răducanu a revenit pe teren, la Auckland, începând pregătirile pentru Australian Open 2023 (16-29 ianuarie).

După o victorie în primul meci, ea a fost nevoite să abandoneze în meciul doi, în partida cu Kuzmova (134 WTA), după ce s-a accidentat.

„Este greu de digerat. Am lucrat mult la capitolul fizic în ultimele luni și mă simțeam bine. Eram optimistă. Credeam că joc un tenis destul de bun. Este dezamăgitor să fiu oprită de o accidentare ciudată, o entorsă la gleznă. Mai ales că ne aflăm în prima săptămână a anului.

Terenurile sunt incredibil de alunecoase. Sinceră să fiu, nu este nicio surpriză că cineva a pățit asta. 

Ce se va întâmpla nu mai ține de mine. Va trebui să aștept. Vom analiza situația în următoarele zile și vom vedea care sunt pașii de urmat”, a spus Emma Răducanu pentru presa din Noua Zeelandă.

Emma  Răducanu intenționa în acest an să-și relanseze cariera după un sezon 2022 în care a avut un bilanț negativ: 17 victorii, 19 înfrângeri. După un asemenea parcurs, campioana de la US Open 2021 a ieșit din Top 10 și acum se regăsește abia pe locul 78 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite