Duckadam dă de pământ cu Şumudică: „Vorbeşte despre nişte oameni cărora nu le ajunge niciodată la degetul mic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Preşedintele de onoare al Stelei e, de obicei, un om rezervat în declaraţii, însă şi-a pierdut calmul după ce a fost atacat de antrenorul Astrei.

„Vreau să-i spun acestui simbol FCSB-ist, Helmuth Duckadam, că Steaua n-a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat pentru că a condus încă din tur“, a fost mesajul lui Marius Şumudică pentru fostul mare portar, după ce Astra a trecut de ASA Târgu-Mureş, ajungând la un punct de cucerirea titlului.

Antrenorul giurgiuvenilor n-a uitat nici de Hagi despre care a spus că n-a realizat nimic în calitate de antrenor.

Primul care a reacţionat după aceste declaraţii a fost preşedintele de onoare al Stelei, într-o intervenţie la Dolce Sport.

Ce a spus?

„La un moment dat, Şumudică părea un băiat simpatic. Eu chiar n-am avut niciodată treabă cu el. Cu toate că, în momentul când am fost întrebat cine îmi e cel mai antipatic din România, din fotbal, am zis Şumudică. Dar eu, gândindu-mă că am văzut acea fază penibilă, el în costum, în genunchi, în faţa galeriei rapidiste, la un meci cu Steaua...Mi s-a părut...În fine!

Mi-aş fi dorit să fie mai modest, măcar după victoria pe care nu contestă nimeni cu Steaua, dar se pare că nu poate fi modest. Aroganţa îl caracterizează. 

Să vorbeşti de Hagi şi de alţi oameni cărora el nu le ajunge nici la degetul mic…Să vorbeşti de Hagi? Cu Hagi ceri voie şi vorbeşti a doua zi. La ce a făcut Hagi, Şumudică nu o să facă niciodată“, a declarat „Eroul de la Sevilla“, cel care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua în 1986.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite