Ce a ieşit din mocirla campionatului intern: Steaua – Pandurii se va juca fără antrenori pe banca. Prima reacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă în care am avut parte de jigniri pe bandă rulantă, s-a ajuns la o consecinţă oarecum firească pentru o întrecere în care nu există bun-simţ.

Din cauza faptului că Liga I s-a transformat într-o mocirlă, meciul Steaua – Pandurii din următoarea etapă se va disputa fără antrenori pe bancă! 

Reghecampf a fost suspendat, după ce l-a atacat pe arbitrul Balaj în pauza meciului cu Dinamo. 

Iordănescu a fost suspendat, marţi, deoarece, acum trei etape, şi-a scos jucătorii din stadion şi le-a dat indicaţii în pauza duelului cu Astra. El era suspendat atunci şi n-avea voie să aibă contact cu echipa. Tehnicianul gorjenilor a primit şi o amendă de 40.000 de lei, aproximativ 9.000 de euro.

„Poate fi voi arestat la domiciliu pe viitor“

Edward Iordănescu a comentat pentru site-ul oficial al Pandurilor decizia dată în cazul său.

„Sunt siderat. Nu prea am cuvinte să comentez. Eu, la ce scenarii ar trebui să mă gândesc acum!? Sau coincidenţe!? Dacă am ajuns să fiu judecat pe „scările de la Naţional Arena”…

Acţiuni similare cu a mea de la meciul cu Astra Giurgiu s-a produs în repetate rânduri cu alti antrenori şi sunt „n” dovezi în acest sens, iar atunci nu a mai fost suspendat nimeni.

Regulamentul e interpretabil şi asta nu e vina mea şi nici a colegilor mei antrenori. Eu sunt doar dat ca exemplu. Ştiu că sunt foarte bun, dar nu ştiam că provoc atâta panică. Poate în viitor voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor!“, a spus tehnicianul gorjenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite