Dramă pentru Radamel Falcao! „El Tigre” are şanse mici să joace la Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radamel Falcao a ieşit accidentat de pe teren în timpul unei partide din Cupa Franţei, fiind suspect de ruptură la ligamentele încrucişate.

Partida dintre Chasellay şi AS Monaco, din Cupa Franţei, părea a fi doar una "de bifat" pentru echipa din Principat. Falcao a deschis scorul în minutul 29, dar peste 11 minute a fost "victima" unei intrări dure din partea fundaşului advers Sonert Ertek. 

Falcao a părăsit terenul pe targă şi va fi suspus astăzi unor controale medicale amănunţite, însă cel mai probabil el va lipsi cel puţin 6 luni de pe teren, fiind suspectat de ruptură la ligamentele încrucişate.

La finalul partidei câştigate cu 3-0 de Monaco, mijlocaşul Jeremy Toulalan a afirmat: "Este o lovitură dură pentru nou accidentarea lui Radamel. Primele informaţii medicale sunt foarte proaste".

Antrenorul lui AS Monaco, Claudio Ranieri, l-a acuzat pe arbitru că nici măcar n-a dat penalty la faza respectivă, faultul având loc în careu. 

Pierderea lui Falcao ar fi una uriaşă pentru Columbia, echipă care revine la o Cupă Mondială după 16 ani,. Columbia a evoluat ultima dată la un turneu final în 1998, când a pierdut cu România în grupe. 

Doi jucători importanţi au devenit până acum indisponibili pentru Cupa Mondială: Theo Walcott (Anglia) şi Gusseppe Rossi (Italia). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite