Dorinel Munteanu, reacție după coșmarul din Giulești. „Mi s-au aruncat cuvinte grele. Au dat cu sticle de whisky”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pus la zid după ce i-a făcut ”bronzați” pe fanii rapidiști, Dorinel Munteanu și-a expus propria versiune a evenimentelor din Giulești, de la meciul câștigat de gazde în fața Oțelului, 2-1. Antrenorul gălățenior a transmis că nu i se pare că formularea sa ar fi una cu tentă rasistă și că a trăit un coșmar pe terenului Rapidului, unde a fost supus unui tratament grotesc.

Fanii Rapidului, acuzați de Dorinel Munteanu. Foto Facebook
Fanii Rapidului, acuzați de Dorinel Munteanu. Foto Facebook

”Dacă vă uitați la interviu și la domnișoara care a luat interviul, mi-a spus de câțiva suporteri care au fost în spatele băncii de rezerve și tot meciul mi-au aruncat tot felul de vorbe rele și m-au provocat. Nu cred că ”sunt bronzați” e o formulare rasistă, dar mai grele sunt cuvintele care mi s-au adresat mie, că nu m-au lăsat să-mi fac meseria, să antrenez echipa. Am fost și la arbitrul de rezerva să scrie în raportul de meci acest lucru.

Am apreciat fanii Rapidului, dar să mă ierte Dumnezeu, aceste specimene care au fost în spatele băncii de rezerve nu fac cinste acestui club. Nu e vorba de amendat sau dat afară din țară, e vorba de gestul lor, de reputația lor, a suporterilor și galeriei, printre care am foarte mulți prieteni. Acei oameni, 3, 4, 5, 10, și-au arătat răutatea.

Dorinel Munteanu, înjurat în Giulești. Foto Suporter Club Oțelul Galați
Dorinel Munteanu, înjurat în Giulești. Foto Suporter Club Oțelul Galați

După ce am marcat golul au aruncat cu sticle de whisky, nu știu. Asta nu vede nimeni? Asta poate să vă confirme și omul care a stat lângă mine și a încercat să-i potolească. Ăsta e respectul pe care îl au ei pentru mine și pentru tot ceea ce am făcut în fotbalul românesc?”, a ”tunat” Dorinel Munteanu, la DigiSport.

Clubul Rapid a emis un cominicat

După ce i-a numit pe fani ”bronzați", la finalul meciului de aseară, antrenorul Oțelului a primit răspuns din partea conducerii giuleștenilor. "Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit “spectator”. Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu! Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzați”, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA", a transmis Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite