Dorinel Munteanu, distrus după declarația rasistă: „O mizerie. Trebuia zburat în secunda 2”

0
Publicat:

La finalul meciului din Giulești, 2-1 pentru Rapid, Dorinel Munteanu a avut o declarație care i-a enervat pe mulți.

Dorinel Munteanu i-a enervat pe rapidiști. Foto FRF TV
Dorinel Munteanu i-a enervat pe rapidiști. Foto FRF TV

Antrenorul Oțelului Galați a făcut o remarcă rasistă că fanii giuleșteni: „Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai «bronzați» puțin”.

Sociologul Gelu Duminică a reacționat după derapajul lui Dorinel Munteanu, punându-l la zid pe fostul mare internațional. „«Unii suporteri erau mai bronzați» a zis antrenorul Dorinel Munteanu despre susținătorii echipei Rapid. O mizerie cu iz rasist spusă de un antrenor (a câta, oare) care nu vede nimic aiurea în astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui. Mai ales echipei mele de suflet!

Mi-e rușine de rușinea ta, Dorinel Munteanu! Cu o astfel de declarație, într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”, a fost mesajul pe care Gelu Duminică l-a postat pe Facebook.

Dezamăgit de înfrângerea cu Rapid

Rapid a trecut sâmbătă de Oțelul cu 2-1 și se menține pe podium, la egalitate cu CFR Cluj și în spatelee FCSB. Înfrângerea l-a supărat pe Dorinel Munteanu: ”Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere. Am văzut două reprize total diferite, una în care Rapid a profitat de câteva greșeli ale noastre și a reușit să înscrie. Primul gol a venit după o eroare în apărarea noastră, al doilea după o execuție fantastică. Repriza a doua ne-a aparținut în totalitate, dar n-am reușit să profităm de ocaziile pe care le-am avut. Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai «bronzați» puțin.

A fost cel mai bun arbitraj pe care l-am avut de când sunt antrenor, jucător, nu sunt ironic, sunt chiar sincer, așa arbitri n-am văzut! Puteau să le dea vreo 10 cartonașe galbene, dar așa de joviali au fost cu noi, adversarii au tras de timp la greu, dar foarte bun arbitrajul, extraordinar”, a spus Dorinel Munteanu la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite