Dinamo Volgograd a refuzat oferta lui "U": nu va juca ambele meciuri la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
U Jolidon Cluj este vicecampiona României
U Jolidon Cluj este vicecampiona României

Echipa feminină de handbal "U" Jolidon Cluj ar fi dorit să gzduiască ambele meciuri cu Dinamo Volgograd (Rusia), din optimile de finală ale Cupei Cupelor, însă formaţia care provine din grupele Ligii Campionilor a refuzat.

Directorul sportiv al echipei feminine de handbal "U" Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan, a declarat pentru Mediafax: "Le-am propus să joace la Cluj, la fel cum am făcut norvegiencele de la Levanger, dar ne-au refuzat. Ei ar fi vrut, de fapt, să jucăm ambele manşe în Rusia. Aşa că am refuzat şi noi, pentru că nu ne-au convenit condiţiile oferite". În aceste condiţii, meciul tur se va disputa la Cluj, în 4 sau 5 februarie, iar cel retur în Rusia, o săptămână mai târziu.

Cum Liga Naţională se  întrerupe până în 14 ianuarie, formaţia clujeană va participa la patru turnee în luna decembrie. Primul va avea loc la Iaşi (1-3 decembrie), la el anunţându-şi prezenţa Terom Z Iaşi, CSM Ploieşti şi Metalurg Skopje. Următoarele două vor fi găzduite de Baia Mare (9-10 decembrie) şi Deva (16-17 decembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite