Dinamo, victorie dramatică, în 9 jucători, în fața Universității Craiova. „Câinii” urcă pe locul 2 în Superliga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a urcat pe locul 2 în clasament, după ce a învins pe Universitatea Craiova, în etapa a 7-a din Superliga. Victoria a fost dramatică, alb-roșii rezistând eroic în repriza a doua, deși a avut doi oameni eliminați.

Dinamo a rezistat în fața asaltului Universității Craiova. Foto Facebook
Dinamo a rezistat în fața asaltului Universității Craiova. Foto Facebook

”Câinii” au reușit cel mai rapid gol al campionatului, Bani învingându-l pe Laurențiu Popescu în secunda 32 a jocului. Și au punctat pentru 2-0, prin Gnahore (40), dar apoi au scăpat jocul din mână. Pe finalul primei reprize, Koljic a redus din diferență, pentru ca, din minutul 58, Universitatea Craiova să joace în superioritate numerică după eliminarea lui Sivis, autorul unui fault criminal asupra unui jucător oltean.

Intrarea pentru care Sivis a fost eliminat direct. Captură TV
Intrarea pentru care Sivis a fost eliminat direct. Captură TV

Finalul meciului a fost teribil, după ce Dinamo a mai pierdut un om, Homawoo (83) primind două cartonașe galbene trei minute și fiind eliminat de pe teren. Partida a degenerat, arbitrul Marian Barbu a pierdut jocul din mână, spectatorii de pe Arena Arcul de Triumf i-au înjurat ca la ușa cortului pe oaspeți, dar ”câinii” au rezistat cu brio până la final.

S-a încheiat 2-1, primul succes al alb-roșilor contra Universității după 8 eșecuri la rând, iar Dinamo urcă temporar pe locul 2 în Superliga, la egalitate cu U Cluj, arătând că are față de playoff.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite