Dinamo a primit o veste excelentă la 24 de ore după prima victorie a sezonului în campionat: Gigi Mulţescu zâmbeşte cu gura până la urechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au învins FC Vaslui, nu pentru că ar fi jucat bine, ci, mai degrabă, pentru că moldovenii au fost la pământ. Sunt însă speranţe că jocul „câinilor“ se va îmbunătăţi în următoarea perioadă.

Dinamo l-a pierdut pe Cătălin Munteanu (34 de ani) în returul campionatului trecut, iar odată cu absenţa mijlocaşului responsabil cu assist-urile, rezultatele bucureştenilor au devenit din ce în ce mai slabe.

După mai multe luni în care a stat pe tuşă, „Cap de Zmeu“ îşi pregăteşte come-back-ul. „Eu mă simt bine, mai trebuie să mă duc o dată la clinica Acibadem din Istanbul pentru un control, dar eu sper că la începutul lui septembrie voi fi iar pe teren. Sigur, la antrenament, după care va decide antrenorul dacă şi când voi juca“, a declarat Munteanu la Digi Sport.

El a dezvăluit ce face acum, când nu poate intra pe teren: „Mă duc pe la vestiare la colegii mei înainte de meciuri, să-i încurajez. Am încredere în ei şi sunt convins că vor face o treabă bună în continuare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite