Dinamo a debutat cu o înfrângere în 2014. Viitorul Constanţa şi-a adjudecat victoria în ultimele minute ale meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitorul Constanţa a învins Dinamo, în deplasare, în ultimele momente ale meciului FOTO Mediafax
Viitorul Constanţa a învins Dinamo, în deplasare, în ultimele momente ale meciului FOTO Mediafax

Dinamo a încheiat cu o înfrângere primul meci oficial din anul 2014, alb-roşii fiind învinşi, pe teren propriu, de Viitorul Constanţa (2-1).

Echipa lui Flavius Stoican a deschis scorul în minutul 7, când George Ţucudean a fructificat centrarea lui Laurenţiu Rus, iar lucrurile au decurs în favoarea lui Dinamo până la finalul meciului. Viitorul a reuşit egalarea graţie unui autogol semnat de Ionuţ Cioinac (80'), acesta provocând şi un penalti în favoarea constănţenilor, transformat de Ionuţ Larie (89'), care a consemnat victoria oaspeţilor.

Dinamo ocupă locul cinci în Liga I, la 13 puncte distanţă de liderul Steaua, având un bilanţ de nouă victorii, cinci remize şi cinci înfrângeri. De cealaltă parte, Viitorul se află pe a 15-a poziţie şi prima retrogradabilă, cu patru meciuri câştigate, şase egaluri şi nouă partide pierdute.

De când a intrat în Liga I, echipa patronată de Gică Hagi n-a pierdut niciunul din cele patru meciuri disputate cu Dinamo. „Mi-e greu să diger această înfrîngere. Doar neşansa a făcut să nu câştigăm. Important este ca în aceste momente să-i ridic moralul lui Cioinac. El suferă cel mai mult acum şi trebuie să-l încurajăm”, a spus antrenorul Flavius Stoican, dar lucrurile nu se anunţă liniştite pentru el la Dinamo. 



Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua - Dinamo se dispută cu stadionul plin. Lista completă de preţuri şi locurile rămase libere

Dănciulescu primeşte un "grad" mai mare la Dinamo: va fi director general. "Câinii" i-au dat replica lui Reghecampf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite