Dezvăluirile lui Becali despre Tamaş! Ce sumă colosală vrea să recupereze latifundiarul din Pipera de la fundaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreţii Gabi Tamaş şi Marius Niculae
Petrecăreţii Gabi Tamaş şi Marius Niculae

Gigi Becali este foarte optimis, patronul Stelei considerând că echipa pe care o patronează nu are cum să rateze calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Latifundiarul din Pipera a lăudat atitudinea lui Mirel Rădoi în cazul escapadei lui Gabriel Tamaş, susţinând că şi el are toleranţă zero la indisciplină. ”Când a fost vorba de indisciplină, eu niciodată nu m-am băgat. Asta este hotărârea antrenorului. Mai mult decât atât, eu am avut, înainte, o discuţie cu Mirel. Şi i-am zis că niciodată nu o să mă bag. El mi-a cerut părerea despre Tamaş şi i-am răspuns: «Fă ce vrei, eu nu mă bag. Părerea mea este să nu-l ierţi pe Tamaş. Dacă tu vrei să-l ierţi, e treaba ta. Dar părerea mea este că eu nu l-aş ierta niciodată. Eu nu permit aşa ceva niciodată. La mine, indisciplina nu poate fi tolerată. Eu nu tolerez aşa ceva. La mine este toleranţă zero la indisciplină»”, a spus Becali pentru Ziarul ”ring”. 

Cea mai interesantă dezvăluire făcută de Becali, în exclusivitate pentru Ziarul ”ring”, se referă la datoria lui Tamaş faţă de club: ”Tamaş trebuie să dea nişte bani. Câţi bani a luat minus salariile lui! Că el a luat nişte bani la semnătură. Îi scad salariile şi mai trebuie să dea înapoi vreo 150.000 de euro. Cam aşa. Deci m-aţi înţeles? Îi scad salariile din banii pe care i-a luat la semnătură. Cam 150.000 de euro! Atâţia bani trebuie să dea Tamaş înapoi. Şi gata”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite