Dezvăluire surprinzătoare în privinţa relaţiilor dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea, la care nimeni nu s-ar fi aşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea şi Simona Halep
Sorana Cîrstea şi Simona Halep

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt primele două jucătoare de tenis ale României şi cele mai valoroase din ultimul deceniu.

Halep este numărul 1 mondial, în vreme ce Cîrstea se află pe poziţia 37 în lume, după ce acum cinci ani era pe locul 21 WTA. Ea a fost practic deschizătoarea drumului către performanţă al actualei generaţii, din care mai fac parte Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Ţig, Alexandra Dulgheru sau Mihaela Buzărnescu. 

În ciuda faptului că sunt legate de prezenţa la multe turnee, la care au participat împreună, între Simona şi Sorana relaţiile sunt reci. Decente, dar reci. "Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva. N-ar avea de ce sa mă deranjeze că e aşa bună prietena cu Jelena Ostapenko", a precizat Simona într-un interviu acordat Digi Sport.

Sorana Cîrstea a devenit anul acesta una dintre cele mai bune prietene ale letonei Jelena Ostapenko, jucătoarea care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros, fapt care a dat naştere la mai multe speculaţii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite