Dezastru pentru Budescu: A pierdut procesul cu arabii şi are de plătit o sumă incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu

Fostul fotbalist al Astrei evoluează acum în Regat, la Damac, dar tocmai a primit un verdict teribil, într-un proces pe care îl are cu Al-Shabab Riad, grupare la care a jucat, între 2018 şi 2019.

Constantin Budescu (32 de ani) s-a dus în Arabia Saudită, la penultima clasată din campionat, atras de posibilitatea de a câştiga o sumă mult peste cea pe care ar fi primit-o de la Astra Giurgiu. Acum însă, el riscă să lase toţi banii câştigaţi la Damac acolo, în Arabia Saudită!

Iar asta pentru că un prim verdict în procesul pe care îl are cu Al-Shabab Riad l-a făcut bun de plată. În august 2019, „Budi“ a părăsit gruparea saudită şi s-a întors la Astra. Arabii au contestat însă mutarea, susţinând că românul a reziliat contractul, în mod unilateral. Şi, aşa cum era de aşteptat, l-au dat în judecată, solicitând daune de 725.000 de dolari! După decizia anunţată acum, Budescu fie plăteşte suma cerută de Al-Shabab, fie atacă verdictul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Bineînţeles, fotbalistul va alege a doua cale, având 45 de zile la dispoziţie.

Problema lui Budescu e că şi Astra l-a dat în judecată, după procesul pierdut cu Al-Shabab. Asta deaorece, dacă fotbalistul nu va plăti suma de 725.000 de dolari, saudiţii o vor cere de la Astra, club la care a ajuns „Budi“, în august 2019, după ce a plecat de la ei.

2,5 milioane de euro au plătit cei de la Al-Shabab, în momentul în care l-au transferat pe Constantin Budescu de la FCSB, în iulie 2018.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite