David Popovici, cadoul de Crăciun cel mai de preț: Poveste superbă cu o amintire din copilărie FOTO

0
Publicat:

Cel mai prolific sportiv român în 2022, înotătorul în vârstă de 18 ani își amintește cu drag de perioada când îl aștepta cu sufletul la gură pe Moș!

David Popovici, cel mai bun sportiv român în 2022.
David Popovici, cel mai bun sportiv român în 2022.

2022 a fost un an excepțional pentru David Popovici. Sportivul a reușit să bată recorduri mondiale și europene și să devină multiplu campion european și mondial. Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, David are câteva zile libere pe care le va petrece cu familia.

Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia, nu strică niciodată o întrunire, noi asta vom face. Este puțin trist că avem nevoie de ocazii să ne vedem cu toții mai des”, și-a început David discursul pentru Sports Net.

Abia așteaptă să retrăiască emoțiile sosirii Moșului

Crăciunul pentru mine înseamnă să nu pot adormi seara de entuziasm și să-mi doresc să-l prind noaptea când vine, dar să nu-l văd niciodată de obosit ce sunt și să dorm ca un buștean. Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc și la zăpadă, n-am mai avut parte noi în ultimii ani, dar sper să avem parte anul acesta...”, a continuat Popovici.

david popovici il asteapta pe mos craciun 1 jpeg

Nu se desparte de două cozi de mătură!

Popovici n-a fost des cu colindul atunci când era mic, însă amintirile lui legate de Crăciun și copilărie sunt puternice. Înotătorul are un obiect primit de la Moș, pe care îl păstrează și acum.

Cea mai frumoasă amintire cu dimineața de Crăciun este de când mi-am dorit și i-am cerut moșului să devin shaolin și m-am trezit dimineața cu două bețe , de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul niște litere aleatoriu în japoneză... A fost cel mai tare cadou, încă am bețele acelea”, a dezvăluit înotătorul de 18 ani.

Popovici nu știe ce să-i ceară lui Moș Crăciun în acest an și recunoaște că-i place mai mult să ofere daruri, decât să primească. Deși n-a avut timp de shopping, este dispus să le ofere părinților săi absolut orice.

Nu m-am gândit ce îmi doresc eu de Crăciun, nici la ce le voi lua părinților, dar știu ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult: să fac cadouri oamenilor dragi. Mereu când ofer un cadou si fac fericit pe cineva mă simt mai bine decât dacă primesc eu ceva. Nu știu dacă neapărat anul acesta, dar vreau să le dau alor mei măcar ce mi-au oferit ei de-a lungul vieții, dacă nu chiar înmulțit”, a încheiat David.

David Popovici, un an de vis în întrecerile internaționale

Mondialele de la Budapesta

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

Europenele de juniori de la Otopeni

*Aur la 50 de metri liber

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

*Aur la ştafetă 4x100 de metri liber masculin

*Argint la ştafetă 4x100 de metri mixt

Europenele de seniori de la Roma

*Aur la 100 de metri liber

*Aur la 200 de metri liber

Mondialele de juniori de la Lima

*Aur la ştafetă 4x100 de metri liber masculin

*Aur la 200 de metri liber

*Argint la ștafetă mixtă 4x100 metri liber

*Aur la 100 de metri liber

Mondialele de bazin scurt de la Melbourne

*Argint la 200 de metri liber

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite