Daniel Ghiţă îi distruge pe „fiţoşii de la Mamaia“: „Tot la sarmale şi fasole ajungeţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiţă are mai mereu postări tranşante
Daniel Ghiţă are mai mereu postări tranşante

Kickboxerul de 39 de ani e renumit pentru tonul său dur, din postările de pe reţelele sociale, iar acum a dat de pământ cu cei care, pe durata verii, simt nevoia să posteze, în fiecare weekend, poze din excursiile lor scumpe, de pe litoralul românesc.

Daniel Ghiţă rămâne un personaj aparte, în sportul românesc. Cu siguranţă, n-are cele mai elegante postări de pe Facebook, dar e clar că nici nu-şi propune să fie popular şi să adune like-uri pe bandă. 

La Daniel Ghiţă, lucrurile sunt clare: ce-i în guşă, şi-n capuşă. Dovadă şi ultima sa postare de pe Facebook, în care apare într-o piscină gonflabilă, în curtea casei sale de la ţară, alături de copilul său.

Ce a scris Daniel Ghiţă pe Facebook?

*Noi suntem săraci…, nu avem bani de fiţe şi litoral!

*Aşa că suntem la ţară, cu piscină gonflabilă, aşa, ca şmecherii!

*Fără fiţe şi fală!

Când se termină Loft, Nuba, etc., tot acasă ajungeţi la sarmale şi fasole! Fomistele şi duuamnele care atârnă pe la mese, vezi doamne, dau de un “Făt Frumos“ cu bani, să le salveze din sărăcie şi mizerie, vă rog, luaţi o pauză sau de muncă aţi auzit?

*Să ştiţi că eu conduc Dacia! E mare dramă în Bucureşti! Le-am luat cinci maşini muncitorilor mei!

*Să vezi prin oraş oamenii şocaţi „Ghiţă, cu Dacia?!“, El este? Nu e el, domnule! Dar ce aveţi? Toţi sunteţi născuţi în Porsche?

*M-am săturat să văd fală, fiţe, show şi prostie peste tot.

Oamenii încep să te catalogheze după ce maşină conduci, dacă eşti văzut la club de fiţe!

Eu, care postez o filmare de la ţară, cu găini sau căruţa cu cai, nu sunt de valoare? Azi, postăm de la ţară, cu piscina gonflabilă!

*Fiţi modeşti şi buni la suflet faţă de oameni..., ajutaţi-i pe cei săraci şi nu puneţi preţ pe materialism! Gata cu fiţele şi fala! Şmecherii au Dacia!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite