Dan Petrescu despre Dorinel Munteanu: „Este un miracol ceea ce face el cu Mordovia Saransk”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu este foarte iubit de suporterii lui Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică
Dan Petrescu este foarte iubit de suporterii lui Dinamo Moscova FOTO Răzvan Păsărică

Antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, este surprins de evoluţiile bune pe care Mordovia le are în Rusia de când Dorinel Munteanu a ajuns pe banca tehnică a grupării din Saransk.

Dan Petrescu a precizat că victoria obţinută de Mordovia Sarank pe terenul Kryliei este cu atât mai importantă cu cât cele două echipe se luptă cot la cot pentru supravieţuirea în prima ligă rusă. „Până la meciul direct, sunt suporterul lui Dorinel, mă bucur pentru el, a luat o echipă care nu avea nici o şansă şi este aproape baraj, ceea ce este un miracol pentru mine”, a spus Dan Petrescu.

Mordovia a câştigat cu 2-0 partida cu Krylia Sovietov în etapa a 22-a din Rusia, Dorinel Munteanu obţinând până acum şase puncte din nouă posibile cu echipa sa.

Petrescu a comentat şi situaţia echipei sale, cu care este foarte aproape de a se clasa pe un loc ce asigură prezenţa în cupele europene în sezonul viitor. 

„Avem luptă grea pentru cupele europene. A fost o victorie extraordinară, pe zăpadă şi pe frig, internaţionalii ne-au venit vineri. Am obţinut o victorie cu scorul meu preferat, 1-0. Sunt trei puncte extraordinare pentru noi”, a adăugat Petrescu după victoria obţinută de Dinamo, acasă, cu Rostov în runda cu numărul 22 din prima ligă rusă de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite