Dan Alexa a explicat efectul pozitiv al pumnului încasat în plină figură de la Ana Maria Prodan. Ce l-a sfătuit Mircea Lucescu după incident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 13 iulie 2019, Dan Alexa a intrat în istoria campionatului românesc ca primul antrenor care a fost bătut de impresarul lui, Ana Maria Prodan.

Incidentul, surprins de camerele de filmat, a făcut deliciul internetului la momentul respectiv.

Fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu a fost rugat, la Radio Sport 1, să vorbească despre acel conflict şi despre efectele sale. ”Partea haioasă este că mult timp după aceea foarte multe femei mă opreau pe stradă să-mi mulţumească şi să mă aprecieze. Oare de ce?", s-a fălit Alexa.

Tehnicianul a precizat şi faptul că a avut o discuţie cu Mircea Lucescu referitoare la tărăşenia cu Ana Maria Prodan. "M-au deranjat mulţi oameni care mă cunosc şi spuneau că am pierdut vestiarul. Am vorbit cu Mircea Lucescu despre acel episod şi mi-a spus să stau liniştit, că i se poate întâmpla oricui aşa ceva. Ba o nevastă de fotbalist care nu e folosit, ba alte asemenea momente neprevăzute. Nu ştiu dacă nea Mircea a păţit aşa ceva sau altcineva, dar şi acum la fel aş proceda”, a mai spus Alexa, la Radio Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite