Cupa Angliei: Arsenal a eliminat-o pe Manchester United, în sferturi, şi a evitat-o pe Liverpool, în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Welbeck FOTO AP

Golul lui Welbeck, fostul jucător al lui Manchester United, i-a eliminat pe „diavoli“ din sferturile Cupei Angliei, după un meci care s-a încheiat 2-1 pentru Arsenal.

În faţa a 75.000 de fani prezenţi pe „Old Trafford“, Manchester United a mai ieşit din cursa pentru un trofeu, după ce-a fost eliminată de Arsenal, în sferturile Cupei Angliei. 

Deşi Rooney (25) a egalat pentru „diavoli“, la doar patru minute după ce Monreal a deschis scorul pentru Arsenal, lovitura decisivă le-a dat-o gazdelor un fost jucător, Danny Welbeck (61). Atacantul a marcat după o eroare a lui Valencia şi n-a ezitat să se bucure. Pe final, United a rămas şi în inferioritate, după ce Di Maria a încasat două galbene într-un minut (76,77). 

A fost 2-1 pentru Arsenal, scor final, care se califică în semifinalele Cupei. 

În plus, la tragerea la sorţi care a urmat, „tunarii“ au reuşit să evite un alt adversar de calibru, Liverpool, în semifinale. 

De altfel, „cormoranii“ mai au încă de tras, pentru că vor rejuca partida cu Blackburn (0-0 în primul meci), la fel ca întâlnirea dintre Bradford şi Reading, care se va rejuca şi ea. 

Semifinalele Cupei Angliei: Bradford/Reading – Arsenal, Aston Villa – Liverpool/Blackburn.

Citeşte şi 

Cele mai iubite echipe de fotbal din lume 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite