Cum arăta victima lui Oscar Pistorius după ce a fost împuşcată. Imagini şocante au fost publicate în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oscar Pistorius în sala de judecată
Oscar Pistorius în sala de judecată

Judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat, după trei zile de audieri la Pretoria, că va pronunţa la 6 iulie sentinţa în cazul campionului paralimpic Oscar Pistorius, care şi-a ucis iubita în 2013, informează agenţia France Presse, citată de presa internaţională.

Procurorul Gerrie Nel a cerut la Înalta Curte din Pretoria ca Pistorius să primească o pedeapsă de cel puţin 15 ani, precizând că atletul nu a arătat că regretă ce a făcut. Avocatul lui Pistorius, Barry Roux, a îndemnat-o pe judecătoare să ţină cont de informaţiile corecte şi să nu se lase afectată de impresia generală că Pistorius a ucis-o deliberat pe Steenkamp. Oscar Pistorius, în vârstă de 29 de ani, şi-a împuşcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2013. El susţine că în momentul în care a tras patru focuri de armă prin uşa băii sale a crezut că în baie este un hoţ, nu Steenkamp.

Pistorius a fost declarat vinovat de omor prin imprudenţă în 2014, când a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Oscar Pistorius a petrecut aproape un an în închisoare, după care a fost plasat în regim de arest la domiciliu. Parchetul a făcut însă apel şi a obţinut încadrarea faptei sportivului ca omor. Audierile de luni, marţi şi miercuri au avut ca scop stabilirea unei noi pedepse pentru sportiv.Un judecător a permis publicarea unor imagini cu cadavrul Reevei Steenkamp. Decizia acestuia vine la cererea tatălui victimei. 

Pistorius

Judecătorul a luat această decizie în şedinţa în care Oscar Pistorius a fost pus să meargă fără proteze. Imaginile cu atletul au fost publicate de presa din întreaga lume.

FOTO: http://heavy.com/

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite