Cu ce s-a ocupat Emil Grădinescu înainte de a deveni comentator sportiv

0
Publicat:

Emil Grădinescu, unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi din România, a dezvăluit podcastului lui Silviu Tudor Samuilă mai multe amănunte neștiute din viața sa.

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii veterani ai României. Foto Facebook
Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii veterani ai României. Foto Facebook

Absolvent al Colegiului Naţional B.P. Hasdeu din Buzau şi al Facultăţii de Cibernetică, Emil Grădinescu a avut iniţial un job într-un alt domeniu, timp de şapte ani. ”Am fost economist la APACA. Oamenii de la Steaua mai veneau din când în când să se îmbrace acolo şi normal că îi <miroseam> imediat.

Simţeam că e ceva şi dădeam buzna în curte. Am stat de vorbă pe bordură cu Piţurcă vreo oră cred, mi-a plăcut de el, era apropiat, sincer. Am stat de vorbă cu Hagi pe bancă. Jucase cu Inter şi bătuse Sportul Studenţesc cu 1-0, gol Mircea Sandu, din şutul respins al lui Hagi.

A cântat la nunți în facultate 

Sunt multe poveşti frumoase şi chiar ziceam <Uite, bă, ei stau de vorbă cu unul de pe stradă>.  Da, eram economist la APACA. Nu primeam haine, ci cumpăram, nu primeam discount. Nu erau scumpe faţă de ce calitate aveau. Se lucra numai cu firme mari, cum era moda atunci şi era mare bătaie pe ele", a declarat Emil Grădinescu la SportCast cu Sile.

Emil Grădinescu a dezvăluit și că primii bani i-a a făcut în timpul facultăţii, atunci când şi-a dezvoltat pasiunea pentru muzică. "Ne întreţineam destul de bine din cântat. Recunosc, am cântat la nunţi, am făcut bani buni. Eu eram la tobe, ceilalţi erau mai buni la celelalte instrumente. Ştiu şi la clape. La tobe chiar pregătesc ceva şi acum", a mai spus comentatorul Orange Sport.

Atac nesimțit la Sebastian Colțescu

El a vorbit și despre ieșirea la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, care i-a anulat golul lui Florinel Coman în derby-ul CFR Cluj - FCSB, scor 1-1. Comentatorul l-a acuzat de corupție pe ”central”, dar și că își începe ziua cu două pahare de băutură.

”În ultima vreme, probabil cu înaintarea în vârstă, am devenit tot mai tranșant în opinii, iar câteodată sunt exagerat. De exemplu, în recentul caz Colțescu, am fost brutal, chiar nesimțit! Chestia cu băutul whisky-ului la 8.00 dimineața a fost o măgărie, chiar dacă e reală. Lucrurile spuse din inimă sunt subiective, iar uneori pot fi incorecte”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite