Cu cât este plătit antrenorul FCSB să asculte de Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Todoran

Dinu Todoran (42 de ani), protagonist în cea mai scurtă conferinţă de presă din istoria roş-albaştrilor, a subliniat, după meciul de la Botoşani, de joi, din prima etapă a campionatului, că nu mai trebuie întrebat niciodată despre schimbările care se fac în timpul meciului, scrie Digisport.

Antrenorul care a recunoscut astfel că şi-a asumat rolul de a face ce spune Becali, are parte de un salariu bun pentru România, dar cu mult sub cele pe care le-au avut alţi antrenori din istoria roş-albaştrilor.

”Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebaţi de fiecare dată această întrebare”, a spus, un pic iritat, Todoran după meciul cu Botoşani.

Cu cât este plătit antrenorul FCSB să asculte de Becali

Gigi Becali a spus ce salariu i-a oferit lui Dinu Todoran, mult sub cel pe care i l-a propus lui Marius Şumudică, înainte ca acesta din urmă să se ducă la CFR Cluj.

”Eu eram nebun, am stat şi m-am gândit de ce să dau 600.000 de euro lui Şumudică? Că el venea cu tot staff-ul şi mă costa 600.000 de euro cu taxe cu tot. Aşa, lui Todoran îi dau 60.000 de euro. De ce să dau 600.000 şi să nu dau 60.000?”, spunea Gigi Becali în momentul în care a anunţat numirea antrenorului.

Tot 5.000 de euro pe lună primea şi Bogdan Argeş Vintilă, numai că Becali i-a dublat salariu după ce a dus echipa în play-off. În schimb, Laurenţiu Reghecampf a fost remunerat lunar cu 30.000 de euro pentru perioada prestată la FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite