CTP, dezvăluire în premieră: Halep a fost la un pas de o mare pierdere. „A fost un moment foarte dificil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e pe val, odată cu începerea sezonului de zgură, însă constănţeanca a trecut printr-un moment de răscruce în luna martie.

Simona Halep tocmai a câştigat trofeul cu numărul 15 în circuitul WTA, făcând furori la Madrid, acolo unde a arătat şi o forţă mentală impresionantă.

Halep a fost „metamorfozată“ faţă de jucătoarea care s-a răstit la antrenorul ei, Darren Cahill, la Miami. Cristian Tudor Popescu a dezvăluit la Digi 24 că acel episod ar fi putut duce la o „ruptură“ între Simona şi antrenorul australian.

Ce a spus?

„E foarte important că Darren Cahill e alături de ea din nou. A fost un moment dificil, la Miami, atunci când Simona şi-a pierdut cumpătul. Atunci, a avut o ieşire, Darren s-a supărat, era şi normal să se supere. Iniţial, n-ar mai fi vrut să vină până la Wimbledon. Din fericire, a trecut peste asta Darren Cahill şi iată că la Madrid a fost alături de Simona. Intervenţiile lui au fost salutare în meciul cu Mladenovici, i-a spus Simonei esenţialul, ce are de făcut. De pildă, i-a spus: <<Nu te mai chinui să-i dai returul pe rever, partea mai slabă a Kristinei. Pentru că rişti, poţi să greşeşti şi dai nişte puncte cadou. Dă undeva returul, unde se putea pe teren şi, după aceea, îţi aşezi jocul şi pistonezi reverul>>. Excepţională indicaţie pe care Simona a respectat-o!“, a explicat CTP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite