CS U Craiova - Rapid 2-0: Dinu „Vamă“ aduce imagine, dar nu şi puncte. De când n-au mai câştigat giuleştenii în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Valerii Moraru îl flutură pe Dinu Gheorghe în faţa suporterilor ca pe o garanţie a ieşirii din criză. Din păcate, pe teren, acolo unde contează cu adevărat ce faci, Rapid nu dă semne de revenire. Ba mai mult, a ajuns într-o situaţie catastrofală.

Rapid a ajuns la opt meciuri fără victorii în Liga I, perioadă în care echipa a înregistrat un bilanţ groaznic: două egaluri şi şase înfrângeri dintre care trei pe teren propriu! Giuleştenii n-au mai învins în campionat de la 14 septembrie, 2-1 cu Universitatea Cluj, atunci când pe bancă era Ionel Ganea!

Luni, în ultimul meci din etapa cu numărul 15, Rapid s-a deplasat la Craiova pentru un joc în care adversarii au evoluat fără golgheterii lor, Curelea şi Rocha, fiecare cu trei reuşite în 11 partide. Chiar şi aşa, oltenii au dominat şi ar fi putut deschide scorul încă din minutul 2, atunci când Andrei Ivan (17 ani) a scăpat singur cu Bornescu. În minutul 41, gazdele au lovit bara prin Băluţă. A fost ocazia care a precedat golul înscris de Brandan (43), după ce mingea a circulat pe traseul Ferfelea - Brandan - Bawab.

După pauză, Craiova a nimerit bara pentru a doua oară, de această dată prin Bawab (61). Replica Rapidului a venit prin Martin, însă acesta s-a încurcat în balon şi a irosit şansa de a egala scorul (68). A fost singura ocazie mai importantă a bucureştenilor. În cel de al treilea minut de prelungiri, Bawab a stabilit scorul final: 2-0.

CS U Craiova a bifat al 9-lea meci consecutiv în campionat fără înfrângere. Bilanţul oltenilor de când la echipă a ajuns cuplul Săndoi - Cârţu, după un 0-5 cu Astra: şapte victorii şi două egaluri. Astfel, oltenii au ajuns pe locul 7 cu 25 de puncte, la şase puncte de locul 3, ultimul care duce în Liga Europa.

De partea cealaltă, Rapid ocupă poziţia a 17-a, penultima, cu 10 de puncte, fiind la cinci puncte de locul 12, ultimul care asigură rămânerea în Liga I.

CITEŞTE ŞI:

*Rapid, în derivă. Reacţii dure după ce echipa a ajuns la 72 de zile fără victorie în campionat. Cine sunt cei acuzaţi

*„Magicienii“ de la Craiova: Săndoi şi Cârţu au preluat echipa după un 0-5 şi au legat o serie fantastică. Ce îşi propun

25.000 de euro ar fi împărţit jucătorii Rapidului în cazul unei victorii la Craiova.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite