CS U Craiova a schimbat antrenorul în timpul izolării. Anunţ de ultimă oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papură
Papură

Ultimul meci din Liga 1 s-a jucat pe data de 9 martie, însă în momentul în care competiţia va fi reluată, distribuţia echipelor va fi uşor diferită. CS U Craiova a anunţat în această dimineaţă că s-a despărţit de o săptămână de antrenorul Corneliu Papură, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

„În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp“, se arată în comunicatul clubului aflat pe locul 3 în play-off după primele două etape jucate.

Corneliu Papură a preluat echipa lui Mihai Rotaru în ianuarie 2020, după plecarea lui Victor Piţurcă. În acest al doilea mandat pe postul de antrenor principal al Craiovei, Papură a obţinut patru victorii şi două înfrângeri în Liga 1, pierzând duelul din sferturile de finală ale Cupei României, în faţa lui Poli Iaşi.

Un alt antrenor care s-ar putea despărţi de actualul său club din Liga 1 până la finalul sezonului este Eduard Iordănescu, cel care a dus-o în premieră pe Gaz Metan Mediaş în play-off.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite