Criza financiară loveşte şi fotbalul sârb. Partizan Belgrad a învins-o pe Novi Pazar, dar jucătorii au fost huiduiţi. Situaţia unică în care s-au aflat oaspeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Serbiei, Partizan, a început cu dreptul noul sezon, 4-3 în faţa lui Novi Pazar, dar antrenorul Vuk Rasovic n-a prea avut motive de bucurie.

Partizan a câştigat cu 4-3, golul victoriei fiind reuşit abia în minutul 88, de către rezerva Luka, într-un meci în care oaspeţii au evoluat în inferioritate din minutul 52, după ce fundaşul Arifovici a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe. 

Mai interesant este că cei de la Novi Pazar au jucat fără rezerve, neavând trecut niciun alt om de foaia de joc în afară de cei din primul „11”. Motivul? Novi Pazar este o grupare cu mari probleme financiare şi, din cauza unor datorii către foşti jucători, n-a avut voie să efectueze transferuri în această vară. Din acest motiv, lotul este extrem de restrâns. Plus că, din cauza unor accidentări, antrenorul Milan Milanovic s-a trezit înaintea meciului că nu are decât 11 jucători valizi. 

„Nu e nimic de sărbătorit decât rezultatul”, a spus antrenorul lui Partizan, Vuk Rasovic, după ce jucătorii săi au fost huiduiţi de către propriii fani, la finalul partidei.

 “Sunt mândru de jucătorii mei, au luptat ca nişte eroi. Păcat că am pierdut pe final, am fi meritat mai mult”, a spus şi Izet Ljajic, secundul lui Novi Pazar. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite