Cristiano Ronaldo, început dezastruos de campionat. Vedetele lui Al Nassr, două înfrângeri în două meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Lionel Messi strălucește în SUA, marele său rival, Cristiano Ronaldo, are un început de sezon dezastruos la arabi. Chiar dacă a câștigat finala Arab Club Champions Cup, contra lui Al Hilal, scor 2-1, Al Nassr nu se regăsește în campionat. A suferit a doua înfrângere consecutivă în Arabia Saudită, chiar dacă portughezul, Sadio Mane, Brozovic și Fofana au fost titulari.

Cristiano Ronaldo a început prost noul campionat din Arabia Saudită. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo a început prost noul campionat din Arabia Saudită. Foto EPA EFE

Al Nassr a pierdut al doilea meci la rând în prima ligă a Arabiei Saudite. După înfrângerea cu Al Ettifaq, a urmat eșecul cu Al Taawon, scor 2-0. Deși are în componență jucători de clasă mondială, Al Nassr a pierdut și în etapa a doua a primei ligi din Arabia Saudită.

Cu Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic și Fofana titulari, echipa gazdă a fost învinsă pe teren propriu de către Al-Taawon. Cu toate că a avut peste 20 de ocazii de a marca, Al-Nassr nu a găsit sub nicio formă drumul spre gol.

Dacă Ronaldo și compania încearcă se re regăsească în acest debut de stagiune, românii din Arabia Saudită și-au pus deja amprenta pe jocul echipei lor. Andrei Burcă a marcat pentru nou-promovata Al Akhdood în prima etapă (1-1 cu Al Shabab), pentru ca Florin Tănase să o facă în cea de-a doua rundă, contra lui Al Fateh (1-3).

Și în Emiratele Arabe Unite, românii au debutat cu dreptul. Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a câștigat cu 4-3 împotriva lui Ittihad Kalba, în prima etapă a noului sezon, pentru ca echipa lui Mirel Rădoi, Al Bataeh, să se impună în deplasare cu Al Wahda, scor 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite