Cristiano Ronaldo e la cuţite cu Jose Mourinho: „Nu vreau să mai vorbesc niciodată despre această persoană!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au lucrat împreună mai bine trei ani la Real Madrid, unde Jose Mourinho l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo, cei doi nu se mai suportă deloc şi se atacă reciproc în presa internaţională.

Nimeni nu s-ar fi gândit că relaţiile dintre Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo se vor răci atât de mult, având în vedere că în perioada în care tehnicianul antrena pe Real Madrid, Ronaldo era favoritul său. După prealuarea lui Chelsea, Mourinho a uitat de prietenia sa cu jucătorului Realului şi l-a jignit în repetate rânduri în presa internaţională. Ironia tehnicianului a atins cote nebănuite când a declarat că în cariera sa l-a antrenat doar pe „autenticul Ronaldo, brazilianul”.

Ronaldo nu a reacţionat iniţial, dar ulterior a răbufnit şi a precizat că pentru el Jose Mourinho este un capitol închis. „Nu mai am nimic de spus despre această persoană. Nu merită. Nu o să mai vorbesc niciodată despre acea persoană. Nu se compară cu Ancelotti. Îmi place modul de lucru al italianului. Este un mare antenor şi un om deosebit”, a spus Ronaldo pentru cotidianul portughez O Jogo.

În trecut, când antrena pe Real Madrid, Mourinho a mai avut câteva remarci răutăcioase la adresa lui Ronaldo, susţinând că este prea individualist şi că se crede prea important pentru echipa madrilenă. Jucătorul lusitan nu a reacţionat atunci, dar conflictul s-a acutizat după plecarea tehnicianului la Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite