Cristi Chivu visează la un final de carieră în tricoul lui Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu îşi doreşte să se retragă din carieră la Internazionale Milano. FOTO Mediafax
Cristi Chivu îşi doreşte să se retragă din carieră la Internazionale Milano. FOTO Mediafax

După o lungă pauză de fotbal cauzată de o accidentare, Cristi Chivu se arată nerăbdător de revenirea sa pe teren, precizând că visează un final de carieră la Internazionale Milano.

Cristi Chivu se vede punându-şi ghetele în cui de la Internazionale Milano, echipă pentru care evoluează de şase sezoane.

„Viitorul meu? La Inter! Cel puţin asta sper, dacă nu vor vrea ei să scape de mine! Glumesc. Sunt fericit, cu adevărat fericit aici şi clubul este mulţumit de mine. Îmi voi încheia cariera aici“, a fost declaraţia lui Cristi Chivu pentru site-ul oficial al clubului.

„E normal să existe din când în când o scădere de formă“

Aflată pe poziţia secundă a clasamentului din Serie A, Inter este la şapte puncte de liderul Juventus, iar fundaşul român speră la un titlu cucerit de echipa sa: „Această echipă are potenţial nelimitat. Avem jucători experimentaţi, care pot decide soarta unui meci, şi alţii gata să facă un pas înainte. Putem să ne luptăm pentru titlu. Consider că e normal ca, din când în când, să existe o scădere de formă. Juventus este angrenată în Liga Campionilor, ceea ce se va vedea. Vom încerca să profităm dacă va greşi“.

În vârstă de 32 de ani, Chivu a suferit în luna august o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la începutul lui octombrie.

În următorul meci, Inter va primi marţi vizita celor de la Hellas Verona, în cadrul optimilor de finală din Cupa Italiei. Potrivit presei italiene, partida va fi prilejul de revenire a lui Chivu pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite