Craiova lui Mititelu a rămas fără preşedinte: de ce a plecat Marcel Iancu, ce a postat pe Facebook şi cine vine din iarnă la Universitatea în locul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce Adrian Mititelu a obţinut, în sfârşit, revenirea echipei pe Stadionul „Ion Oblemenco“, „juveţii“ au suferit o pierdere care demonstrează haosul de la club.

La Craiova nu e niciodată linişte în ceea ce priveşte fotbalul. Iar în acest sezon, cu două Universităţi în Liga a II-a, tensiunile au depăşit orice limită şi au umbrit fotbalul. Aflată într-o luptă interminabilă cu CS U Craiova, echipa Primăriei la care sunt angajaţi nume sonore, precum Gică Craioveanu şi Silvian Cristescu, Universitatea Craiova tocmai a rămas fără preşedinte.

Ce s-a întâmplat?

Într-un interviu acordat ziarului local, „Ediţie Specială“, publicaţie care îi aparţine chiar lui Adrian Mititelu, Marcel Popescu a anunţat că din iarnă se va întoarce la Ştiinţă ca preşedinte! Văzând această afirmaţie, omul care ocupa, în prezent, această funcţie, Marcel Iancu, a demisionat, considerând că modul prin care i s-a dat de înţeles că trebuie să elibereze locul a fost jenant.

„Mulţumesc clubului FC Universitatea Craiova că există, suporterilor, antrenorilor, fotbaliştilor şi tuturor celor cu care am colaborat în această perioadă grea a clubului. În viaţă există început şi sfârşit, cuprinsul este cel care conţine esenţa vieţii şi după care eşti judecat de contemporanii fiecăruia dintre noi. Dacă asta merit eu, primesc cu mândrie! Viaţa merge înainte, la fel ca şi Universitatea Craiova. Nimeni nu este ne neînlocuit“, a comentat Marcel Iancu pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite