Craiova a tăiat în carne vie: Papură, out! „Reghe“ a zis pas. Oltenii negociază cu un nume-surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Papură a eşuat la Craiova, în al doilea mandat
Corneliu Papură a eşuat la Craiova, în al doilea mandat

O echipă care ar fi trebuit să fie candidată la câştigarea titlului, în acest sezon, a ajuns la 47 de zile fără victorie în campionat! Şi, aşa cum era de aşteptat, încă de joi, preţul pentru această criză l-a plătit antrenorul principal.

Corneliu Papură a plecat de la Craiova, fără niciun meci câştigat în 2021! Iar asta nu pentru că ar fi fost puţine partide disputate de olteni, ci pentru că, avându-l pe Papură în frunte, Universitatea a devenit o echipă impotentă. Ceea ce reiese şi din bilanţul din ultimele şase partide, toate bifate în acest an: zero victorii, şase remize!

Încă de joi s-a vehiculat că mandatul lui Papură la Craiova se apropie de final. Iar soarta antrenorului a fost pecetluită după încă o remiză, vineri seară, acasă, cu nou-promovata FC Argeş, scor 1-1.

„Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes!“, a anunţat, astăzi, formaţia din Bănie printr-o postare pe Facebook.

Iniţial, s-a spus că Laurenţiu Reghecampf, liber de contract, va fi adus la Craiova, urmând a fi instalat în funcţia de „principal“, cu un salariu lunar de 14.000 de euro. Acum însă, această variantă pare deja picată, potrivit ultimelor informaţii. Cum „Reghe“ a spus pas, Craiova s-a reorientat şi, după cum a anunţat Digi Sport, patronul Mihai Rotaru s-ar afla în tratative cu Cosmin Contra, ultima dată la Dinamo.

În acest moment, Craiova ocupă locul 3 în Liga I, cu 37 de puncte din 20 de partide. Pe primele două locuri se află FCSB (42 de puncte) şi CFR Cluj (41 de puncte), fiecare cu 19 meciuri jucate.

Următorul meci al Craiovei va fi, marţi, în deplasare, cu Poli Iaşi, „lanterna roşie“ a Ligii I.

13 puncte din 30 a strâns Corneliu Papură de când a redevenit antrenorul Craiovei: două victorii, şapte remize, o înfrângere.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite