Crăciunescu pleacă, revine Deaconu. Schimbări la preşedinţia CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu şi-a reziliat contractul cu Federaţia Română de Fotbal, astfel încât funcţia de preşedinte a Comisiei Centrale a Arbitrilor îi revine lui Alexandru Deaconu.

Schimbarea a fost confirmată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal, care a menţionat: „Comitetul de Urgenţă al FRF ia act de încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Crăciunescu şi Federaţia Română de Fotbal. Aprobă referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu să fie numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Îl numeşte pe domnul Alexandru Deaconu în funcţie de preşedinte al CCA începând cu data de 26 august 2013“.

Ion Crăciunescu a fost demis în prima zi a lunii august din funcţia de preşedinte executiv al CCA de către Comitetul Executiv FRF. Ulterior, acesta a atacat decizia în istanţă şi a avut câştig de cauză, astfel încât federaţia a fost nevoită să-i achite salariile restante şi să-l repună în funcţie din data de 5 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un arbitru de top va fluiera returul roş-albaştrilor din Polonia

Ion Crăciunescu a demisionat de la şefia CCA. Motivul pentru care fostul mare arbitru a luat această decizie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite