Coronavirusul opreşte tenisul: Halep nu mai joacă joi! Turneele au fost oprite, în întregime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Apariţia unui caz de COVID-19 la un hotel unde erau cazate aproximativ 600 de persoane cu legătură directă cu diverse întreceri WTA şi ATP, găzduite de Melbourne, a declanşat starea de urgenţă în Australia.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a încercat, într-o primă fază, să vorbească foarte calm despre cazul bărbatului depistat cu COVID-19 la hotelul Grand Hyatt din Melbourne, însă decizia australienilor arată că ei au intrat deja în panică.

Drept urmare, ziua de joi a fost dedicată, în întregime, testărilor pentru COVID-19 şi nu se va mai juca niciun meci. Ceea ce înseamnă că partidele româncelor, despre care „Adevărul“ a scris aici, au fost anulate şi ele.

În mod normal, cel mai aşteptat meci al zilei era cel în care Simona Halep urma să o întâlnească pe Ekaterina Alexandrova (33 WTA), în sferturile Gippsland Trophy. Acum, acest meci va fi reprogramat.

Teoretic, Australian Open, primul Grand Slam al anului, ar trebui să înceapă luni, 8 februarie, însă, inclusiv programul acestui turneu poate fi afectat de decizia Guvernului. 

Meciurile româncelor, la simplu, la turneele găzduite de Melbourne

Grampians Trophy

*Turul I: Cîrstea (72 WTA) - Kalashnikova (fără clasament) 

6-1, 6-1

*Turul II: Cîrstea (72 WTA) - Bencic (12 WTA)

Gippsland Trophy

*Optimi: Halep (2 WTA) - Siegemund (51 WTA)

6-2, 6-4

*Optimi: Begu (79 WTA) - Konta (14 WTA)

4-6, 7-6, 7-6

*Sferturi: Halep (2 WTA) - Alexandrova (33 WTA)

*Sferturi: Begu (79 WTA) - Osaka (3 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite