Contra le-a trasat elevilor săi sarcini ambiţioase pentru derby-ul cu Steaua: „Vrem să relansăm campionatul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra visează să ia titlul cu Petrolul, după ce anul trecut a câştiga Cupa României
Cosmin Contra visează să ia titlul cu Petrolul, după ce anul trecut a câştiga Cupa României

Antrenorul Petrolului este conştient că dacă echipa sa nu va câştiga derby-ul cu Steaua programat etapa viitoare, atunci titlul ar fi o pradă uşoară pentru campioana en-titre.

Imediat după meciul câştigat în faţa Viitorului, Contra s-a dus cu gândul la partida din etapa viitoare, atunci când Petrolul va întâlni în Ghencea pe Steaua. Tehnicianul ploieştenilor priveşte întâlnirea cu campioana ca pe o mare şansă pentru relansarea campionatului. "E un meci important pentru noi mai mult decât pentru Steaua. Să vedem dacă reuşim să jucăm fotbal, să le punem probleme şi să scoatem un rezultat bun pentru că am relansa campionatul. Steaua e favorită la titlu, Astra e din ce în ce mai puternică, Pandurii şi Vaslui încet-încet urcă în clasament şi pot să ne încurce. Noi nu suntem favoriţi, dar vrem să ne batem până în ultimele etape la titlu. Dacă am reuşi să câştigăm acolo am relansa campionatul şi am fi 3-4 echipe foarte aproape de Steaua şi ar fi bine pentru frumuseţea campionatului", a comentat Contra la Digi Sport.

Antrenorul Petrolului este convins că daca echipa sa nu va încurca Steaua etapa viitoare, atunci lupta pentru titlu ar fi tranşată în favoarea roş-albaştrilor. "Steaua se poate distanţa definitiv dacă ne bate, s-ar putea desprinde pentru că au trei meciuri mai puţin disputate. Steaua e favorită pentru că e campioană şi joacă în UCL. Cred totuşi că vom da o replică bună şi vom încerca să câştigăm”, a adăugat tehnicianul.

Petrolul a bătut cu 3-0 pe Viitorul Constanţa în prologul etapei a XV-a din Liga 1. În următorul meci, ploieştenii se vor duela cu Steaua într-un meci programat duminică, la ora 21.00, în direct pe Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite