CM 2022: Modric (Croaţia) consideră că Messi e principala amenințare în „meciul vieţii”, cu Argentina

0
Publicat:

Jucătorii croaţi trebuie să facă meciul vieţii lor pentru a depăşi Argentina lui Lionel Messi în semifinala prevăzută marţi la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, consideră mijlocaşul Luka Modric, potrivit DPA.

Lionel Messi. FOTO Getty Images
Lionel Messi. FOTO Getty Images

Vicecampioana mondială din 2018, Croaţia, a atins din nou careul de aşi al Mondialului, după ce a trecut de Japonia şi Brazilia, la lovituri de departajare, în meciurile eliminatorii, potrivit Agerpres.

„Vom avea mari probleme în oprirea lui”

Modric, de la Real Madrid, consideră că Lionel Messi, autorul a patru goluri la acest turneu final din Qatar, este principala ameninţare pentru croaţi, dar crede că ar fi greşit ca toate energiile să se concentreze pe anihilarea starului sud-american.

Messi este un jucător excelent, vom avea mari probleme în oprirea lui, dar noi suntem pregătiţi şi vom da tot ce avem mai bun. Argentina este o echipă mare. Vom încerca să jucăm cel mai bun meci din acest turneu, cel mai bun meci din viaţa noastră. Sper că va fi suficient să intrăm în finală'', a declarat Modric pentru RTVE.

Modric, care la semifinala de marţi va gfi titular, ar fi al patrulea jucător de 37 ani sau mai în vârstă care a fost titular în şase meciuri la o sigură Cupă Mondială, după brazilianul Nilton Santos (CM 1962), italianul Dino Zoff (CM 1982) şi englezul Peter Shilton (CM 1990).

Croaţia s-a bazat din nou pe un nucleu de jucători experimentaţi, alături de care s-au adăugat tineri de mare valoare precum portarul Dominik Livakovic, potrivit Agerpres.

Amintim că cele patru echipe care s-au calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar sunt Croația, Argentina, Maroc și Franța. Acestea au învins în sferturile de finală echipele Braziliei, Olandei, Portugaliei și Angliei.

Croații  au adus acuzații grave la adresa argentinienilor, înaintea semifinalei Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, partidă programată marți, 13 decembrie. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite