CM 2014. Joachim Low, entuziasmat de atitudinea brazilienilor faţă de jucătorii germani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Selecţionerul Germaniei a primit cu mare entuziasm aplauzele publicului brazilian, după ce nemţii au ridicat deasupra capului, pe Maracana, trofeul Cupei Mondiale.

Low, cunoscut drept un tip intransigent, care cu greu este văzut zâmbind, a fost încântat de reacţia spectatorilor brazilieni, care au aplaudat minute în şir naţionala germană după succesul cu 7-1, din semifinale, contra Braziliei şi duupă victoria cu 1-0 din finala mare, contra Argentinei.

"După meciul cu Brazilia, când am învins gazda cu scorul de 7-1, am simţit că decepţia era imensă, dar când am plecat de la stadion spre aeroport, drum de aproximativ o oră, mii de brazilieni ne-au aplaudat, a fost fascinant. Când ne-am dus spre cantonament, brazilienii erau prezenţi, ne aplaudau, a fost impresionant. Mulţumesc Braziliei pentru această Cupă Mondială. Oamenii din jurul nostru ne-au primit minunat, am simţit multă simpatie. Am spus că mergem pe alt continent şi reprezentăm 80 de milioane de germani, că trebuie să arătăm că ne bucurăm că suntem aici şi că suntem oameni drăguţi'', a mai spus Low.

Germania a câştigat Cupa Mondială pentru a patra oară în istorie, graţie victoriei cu 1-0, obţinută în prelungiri, contra Argentinei. Golul nemţilor a fost marcat de Mario Gotze în minutul 113.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri