CM 2014 - Anglia are un absent de marcă la meciul cu Italia. Selecţionerul Bosniei a fost la un pas de a fi jefuit în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Mondial din Brazilia va începe mâine seară, cu meciul Brazilia - Croaţia, programat de la ora 23.00 (TVR 1), la Sao Paolo.

PORTUGALIA  Ronaldo e apt pentru Mondial
Cristiano Ronaldo i-a liniştit pe fani şi a anunţat că nu se pune problema să rateze Mondialul din cauza accidentării. „Mă antrenez bine, dar sunt atent şi la sfaturile medicilor. Sunt pe drumul cel bun. Voi fi 100% pregătit pentru Cupa Mondială, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental”, a spus lusitanul, care a revenit pe teren în partida Portugalia – Irlanda 5-1 CR 7 a evoluat până în minutul 65, când a fost înlocuit de Nani, însă n-a reuşit să marcheze.
ANGLIA  Welbeck ratează meciul cu Italia
Danny Welbeck, atacantul naţionalei Angliei, s-a accidentat la coapsă în timpul unui antrenament şi selecţionerul Roy Hodgson aşteaptă acum verdictul medicilor. Cel mai probabil, jucătorul lui Manchester United nu va putea juca duminincă împotriva Italiei, în locul său urmând să intre Raheem Sterling, de la Liverpool. Anglia mai are trei atacanţi în lot: Rooney, Lambert şi Sturridge.
BOSNIA  Staful tehnic a fost atacat cu pistolul
Debutul la un Campionat Mondial putea să reprezinte o tragedie pentru naţionala Bosniei. Marţi noaptea, selecţionerul Safet Susici şi secunzii săi au ieşit din baza de la Guaruja, de lângă Sao Paulo, pentru o simplă plimbare. Câţiva indivizi înarmaţi i-au ameninţat cu pistolul cu intenţia de a-i jefui şi au scăpat doar pentru că s-au nimerit câţiva poliţişti în zonă, care i-au pus pe fugă. Susici îl are în lotul Bosnie şi pe nepotul său Tino- Sven Susici, de la Hajduk Split.

Ultimele nouătăţi de la Cupa Mondială din Brazilia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite