Chris Froome a câştigat etapa a opta a Turului Franţei. Britanicul a lovit un fan în timpul cursei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
froome foto ap

Ciclistul britanic Chris Froome (Team Sky) a câştigat, sâmbătă, la Bagneres-de-Luchon, etapa a opta a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 184 de kilometri, însă la un moment dat pe parcurs sportivul a fost surprins de camerele de luat vederi lovind un fan care alerga alături de el, relatează presa internaţională.

Froome i-a devansat pe podiumul etapei pe irlandezul Daniel Martin (Quick Step) şi pe spaniolul Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha).

Britanicul, care a devenit lider în clasamentul general, a fost protagonistul unui incident, el lovind în timpul etapei cu braţul stâng un fan îmbrăcat în culorile Columbiei şi care purta o perucă.

"Vreau să spun în primul rând că nu am nimic împotriva fanilor columbieni. Sunt extraordinari şi fac o atmosferă foarte bună. Însă unul dintre ei alerga foarte aproape de mine, astfel că l-am împins. Nu am vrut să îi fac rău. Este extraordinar să văd o astfel de susţinere în asemenea momente, dar e important să spunem că fanii nu trebuie să alerge alături de ciclişti", a declarat Froome la finalul etapei.

Etapa a noua a Turului Franţei, de 184,5 kilometri, va avea loc duminică, între localităţile Vielha Val d'Aran (Spania) şi Andorra-Arcalis (Andorra).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite